Pametno vanjsko oglašavanje ujedinjuje prednosti online i offline oglašavanja, a njegova dodatna prednost je što može koristiti baš svima koji žele da njihova poruka nađe i svoju ciljanu publiku.

Prednosti digitalnog vanjskog oglašavanja možete iskoristiti ako ste:

Poslovni korisnici

Ako poslujete u sektoru ugostiteljstva, maloprodaje, farmacije, telekomunikacija ili nekom drugom sektoru i cilj vam je ostvarenje poslovnih ciljeva, digitalno vanjsko oglašavanje vam može pomoći da željenu skupinu potrošača informirate o vašim novim proizvodima i uslugama, posebnim ponudama ili ih na kreativan način podsjetite zašto baš vi trebate biti njihov izbor. Od digitalnog vanjskog oglašavanja koristi mogu imati i marketinške agencije i njihovi klijenti jer im je na raspolaganju upečatljivo i cjenovno učinkovito rješenje, koje dovodi do ostvarenja zajedničkih poslovnih ciljeva.

Digitalno vanjsko oglašavanje može se koristiti, ne samo za privlačenje potrošača, nego i novih zaposlenika. Oglas za posao može vidjeti veliki broj ljudi kojima bi mogao biti zanimljiv za prijavu ili preporuku osobi traženog profila.

Jedinice lokalne/regionalne (samo)uprave i institucije

Za jedinice lokalne/regionalne (samo)uprave digitalno vanjsko oglašavanje može biti izvrstan komunikacijski alat za informiranje građana o lokalnim događanjima i manifestacijama, planiranim radovima ili o projektima koji su u provedbi.

Digitalno vanjsko oglašavanje može doprinijeti ostvarenju misija zdravstvenih, kulturnih, obrazovnih i ostalih institucija te im omogućiti da svoje kampanje, poruke i programe približe osobama koje prepoznaju kao svoju ciljanu skupina.

Organizacije civilnog društva

Ako provodite projekt, kampanju ili akciju o kojoj želite informirati javnost ili povećati prepoznatljivost svoje organizacije, digitalno vanjsko oglašavanje vam može pomoći u tome.

Oglašavanje na frekventnim lokacijama omogućit će vam da vašu poruku vidi veliki broj ljudi, svih demografskih skupina. Bilo da ljude želite upoznati s vašim radom , potaknuti da postanu dio vaše inicijative ili proširiti svijest o važnim temama, naši ekrani su pravo mjesto za vaše poruke, koje će biti posebno učinkovite ako ih osmislite na kreativan i interaktivan način.+

Ali to nije sve…

U slučaju da pripadate nekoj od ovih skupina, a želite nekome čestitati rođendan, godišnjicu braka, diplomu, vjenčanje, razvod ili drugu posebnu prigodu na inovativan i poseban način?

I vaša je poruka dobro došla na naše ekrane.

Ako smo vas ovime potaknuli da se odlučite na pametno vanjsko oglašavanje, dobra vijest je da najbolje tek dolazi. Novi sustav koji s tvrtkom Splendex Kft. razvijamo kroz projekt ,,Izrada sustava digitalnog oglašavanja s analitičkim i softverom za segmentiranje tržišta pogonjenim umjetnom inteligencijom” omogućit će vam da bolje identificirate pripadnike vaše ciljane skupine te da ih u pravo vrijeme i na pravom mjestu oduševite pravom porukom.

Ovaj članak kreiran je uz financijsku pomoć Europske unije. Sadržaj ovog članka isključiva je odgovornost tvrtke This Time d.o.o. i ni pod kojim uvjetima ne odražava stav Europske unije i/ili Upravljačkog tijela.