O projektu

HomeO projektu

Naziv projekta

Jačanje tržišne pozicije i povećanje konkurentnosti tvrtke This time d.o.o. kroz izradu korporativne web stranice

Korisnik projekta

THIS TIME d.o.o. za računalno programiranje

Poziv

Projekt je sufinanciran sredstvima Europske unije iz Europskog fonda za regionalni razvoj u sklopu Operativnog programa Konkurentnost i kohezija kroz poziv „WWW vaučeri za MSP-ove“, KK.03.2.1.17.  MIS oznaka vaučera KK.03.2.1.17.0245, serijski broj vaučera P19_WWW_2018_0224.

Kratki opis projekta

Projekt obuhvaća izradu nove poslovno-prezentacijske dvojezične internetske stranice tvrtke This Time na domeni www.thistime.hr.

S ciljem uspješne online prezentaciju i poboljšane web prisutnosti tvrtke izradit će se internetska stranica koja počiva na posljednjim standardima struke, poštuje najbolje prakse u industriji te je dovoljno atraktivna i informativna kako bi privukla potencijalne kupce u svim prodajnim fazama.

Osim toga kroz proces optimizacije pokušat će se ostvariti njezin što bolji plasman na definirane pojmove na tražilicama.

Na taj će način tvrtka doći do efikasnog on-line marketinškog alata koji će neprekidno, u sinergiji s ostalim aktivnostima, aktivno raditi na promidžbi njezinih proizvoda i jačanju tržišne pozicije.

Ciljevi i očekivani rezultati projekta

Provedbom projektnih aktivnosti koje će rezultirati izradom nove internetske stranice, tvrtka This Time će zahvaljujući kvalitetnom pojavljivanju na internetu značajno ojačati svoju tržišnu poziciju jer će se uz taj „samostalni“ prezentacijsko-prodajno-informativni kanal na tržištu predstaviti kao ozbiljan pružatelj usluge i ozbiljan partner svojim potencijalnim klijentima i oglašivačima i na taj način postaviti temelj za konkurentnije poslovanje.

Ukupna vrijednost projekta

Ukupna vrijednost projekta: 68.100,00 kuna

Ukupni prihvatljivi troškovi projekta: 63.100,00 kuna

Iznos EU potpore: 50.480,00 kuna (80% ukupnih prihvatljivih troškova projekta)

Razdoblje provedbe projekta

18. listopada 2018.- 13. svibnja 2019.

Kontakt osoba za više informacija

Davor Ojvan, voditelj projekta

+385 98 176 5529

info@thistime.hr

This Time

This Time je osječki startup koji razvija tehnologiju geolokacijskog vanjskog oglašavanja u vozilima javnog prijevoza.

This Time

Izradu ove internetske stranice sufinancirala je Europska unija iz Europskog fonda za regionalni razvoj. Sadržaj ove internetske stranice isključiva je odgovornost tvrtke This time d.o.o.

Informacije o projektu
Copyright © This Time 2019.